Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Het ultieme marktplein voor honden!?!

Het ultieme marktplein voor honden!?!
Icon Boellie

We hebben het allemaal wel eens mee gemaakt, je denkt een super leuk speeltje te kopen maar je hond kijkt er niet naar om.. Of die ene halsband waar je het kaartje al vanaf had gehaald maar die eigenlijk toch niet helemaal lekker zit. Erg zonde, want vaak zijn het dus nieuwe spullen waar dan niets meer mee wordt gedaan.. De eigenaresse van http://www.boellie.nl dacht daar ook zo over en zo ontstond de ultieme markplein voor honden!

Of je nu een nieuwe pup in huis hebt of al jarenlang een trouwe viervoeter hebt, er komt altijd een moment waarop je op zoek bent naar de perfecte hondenspullen. Van trendy hondenkleding tot zelfgemaakte artikelen en speeltjes, de wereld van hondenaccessoires is enorm divers. Om het zoeken naar de ideale spullen voor je harige vriend gemakkelijker te maken, kun je ook de app van Boellie gebruiken.

Boellie

De belangrijkste doelen van Boellie:

  1. Eén plek creëren waar iedereen, voor elk budget, leuke dingen kan kopen of verkopen voor honden en hondenliefhebbers 🐶🐾.
  2. Elk jaar een goed doel voor honden in Nederland steunen (vrijwilligerswerk doen en de opbrengst van gepromote advertenties doneren).
  3. Een platform bieden aan (beginnende) winkels, socialmedia shops en hobbyisten, zodat ze opvallen te midden van al het aanbod op social media.

Hoe werkt het?

Registratie: Meld je aan bij Boellie met een eenvoudige registratie. Creëer je profiel en voeg informatie toe over de producten die jij wil aanbieden.

Ontdekken: Blader door de uitgebreide catalogus van hondenspullen, van bekende merken tot unieke handgemaakte items.

Verbinden: Neem contact op met verkopers, stel vragen en lees beoordelingen om de beste beslissing te nemen.

Kopen/verkopen: De verkoper is zelf in control over de verzend- en betaalmethode. Er worden geen kosten in rekening gebracht. De verkoop is 100% voor de verkoper en de aankoop is 100% voor de hond/hondenliefhebber

Kortom, als je op zoek bent naar een gemakkelijke en leuke manier om de beste hondenspullen te ontdekken, dan is Boellie dé app voor jou. Maak deel uit van een groeiende community van hondenliefhebbers en geef je harige vrienden de liefde en aandacht die ze verdienen met de beste hondenspullen van over de hele wereld. Download vandaag nog Boellie en ontdek een wereld vol hondenplezier!

Pootjes van Boellie, Amigo en Diaz 🐾

Share :

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categoriën

Populaire Berichten

Speurtocht

Speurtocht

Archief

Instagram

Ontvang nu bij elke bestelling een gratis kalfshoef!


Geen minimale bestelwaarde vereist