Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Aankomende evenementen waar Surprise Your Dog te vinden is.

Aankomende evenementen waar Surprise Your Dog te vinden is.
Kerstmarkt schiedam

De belangrijkste en leukste (vinden wij tenminste) feestdagen staan weer voor de deur. Denk aan dierendag, Halloween, Sinterklaas en kerst! Dit betekent echter helaas ook dat de warme zomer dagen op het strand voor nu weer even voorbij zijn. Maar… niet getreurd want de herfst en winter brengen wel weer allemaal leuke braderieën, evenementen en beurzen met zich mee! Hierdoor kun je ondanks de vaak wat koude en soms sombere dagen in deze periode toch wat ondernemen 🤩.

Waarom staan wij op beurzen, braderieën en andere evenementen?

Tegenwoordig leven we in een zeer gedigitaliseerde wereld. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Met maar een paar drukken op de knop heb jij binnen no time een bestelling van bijvoorbeeld Surprise Your Dog in huis! Maar wij begrijpen ook als geen ander dat je soms gewoon eerst iets in het echt wilt bewonderen. Als je er bijvoorbeeld over nadenkt om een Surprise bag aan iemand te geven met een hond voor de feestdagen, dan wil je dit cadeau natuurlijk wel goed hebben gezien. En misschien wil je er wel wat persoonlijks aan toevoegen of juist nog een los product van ons. Dat is allemaal mogelijk zowel op aanvraag online als in het echt wanneer je iets koopt bij de Surprise Your Dog kraam. Dit is dan ook de voornaamste reden dat wij aanwezig zijn bij verschillende “evenementen”. We spreken in deze blog over evenementen maar de vorm van zo’n “evenement” kan natuurlijk erg variëren. Naast het feit dat wij het natuurlijk gewoon super leuk vinden!

Hieronder noemen we alle evenementen op met een korte uitleg van wat er te doen valt. Hopelijk zien we jullie bij één van deze evenementen terug maar mocht je vragen hebben waar je graag eerder een antwoord op wil, neem dan contact met ons op via één van de mogelijkheden op onze contact pagina.

Alle evenementen waar wij te vinden zijn op een rijtje:

30 september – Sweetlake Stadsmarkt

Zoetermeer

Bij deze stadsmarkt kun je onder andere unieke handgemaakte items, toffe accessoires voor jong en oud, lekker eten en drinken, speelgoed, producten voor huisdieren, ambachtelijk gebrouwen bier en andere creatieve aanbiedingen vinden. Dit evenement op Stadsboerderij de Weidemolen in Zoetermeer maakt deel uit van een onvergetelijke dag vol plezier.

Sweetlake stadsmarkt

1 oktober – Open dag Martin Gaus hondenschool Katwijk

Op deze open dag van 12:00 tot 16:00 bij de hondenschool Martin Gaus in Katwijk is er van alles te doen! Denk aan workshops, honden parcours, een fotograaf, proeverijen voor je hond, winactie, kraampjes en demonstraties. Voor vragen kun je deze dag terecht bij verschillende specialisten en als je dus zin hebt om je benen te strekken kun je het parcours af leggen. Zeker een aanrader om langs te komen! Ook als je bij een andere hondenschool zit dan bij Martin Gaus ben je van harte welkom. Ik zelf train namelijk ook bij verschillende scholen. Uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde doel: Plezier hebben met je hond en elkaar beter proberen te begrijpen.

Open dag Martin Gaus

21 oktober – 10 jarige bestaan hondenspeeltuin Bello Rotterdam

Bij de hondenspeeltuin Bello in Rotterdam wordt de Happy Bellotien dag georganiseerd. Hier kun je in de middag tussen 13:00 en 16:00 de jubilieumviering mee vieren door spellen te doen samen met je hond, mee te doen met de lotterij, een fotograaf die de mooiste foto’s maakt en diverse kraampjes waar je kunt shoppen voor jou en je viervoeter!

En dan… ’s avonds is het weer griezelig gezellig!🎃

Tussen 19:00 en 21:00 is Bello weer omgetoverd tot een griezelig maar hondvriendelijk terrein✨️ met o.a. een spookkennel, loterij, kraampjes en een hoop griezeligheid. Ook mag je samen met je hond verkleed komen voor halloween en krijgt elke bezoeker een goed gevulde goodiebag mee naar huis .

Happy Bellotien

22 oktober – Indigo beurs

Zoetermeer

Een altijd overdekte beurs waarbij je elke keer weer andere stands kan vinden. Denk hierbij aan: Edelstenen, coaches, manicure, eten en drinken, dieren gerelateerde stands, healings, sieraden en kleding en nog veel meer! Elke keer is het aanbod dus gevarieerd en als je wil weten wat je een beetje kunt verwachten dan kun je een kijkje nemen op de facebook pagina van Indigo. Ook hebben ze leuke winacties als je de pagina van Indigo volgt op Facebook.

Indigo 22 oktober

19 november – Indigo Zoetermeer

Indigo 19 nov

3 december – Kerstmarkt kleine hondenrassen Schiedam

Leuke honden dag voor kleine hondjes met:

🎄Veel kramen voor gegarandeerd shop plezier
🎄 Fun keuringen voor alle kleine rassen
🎄 Ballenbak voor de hondjes
🎄 Bingo
🎄 Gratis Loterij
🎄 Keuringen voor alle kleine rassen
🎄 Los loop veld
🎄 kantine en terras waar je lekker kan eten en drinken
🎄 en natuurlijk heel veel honden liefhebbers

– Entree 6,50 p.p Kinderen tot 12 jaar gratis
– Honden Gratis
– Parkeren Gratis

Kerstmarkt schiedam

9 december – Kerstmarkt hondenspeeltuin Bello Rotterdam

🎄 De gezelligste kerstmarkt in Rotterdam 🎅🏼🎄

Er zullen verschillende leuke bedrijven bekend van instagram aanwezig zijn!
Wilt u graag wat leuks shoppen voor uw hond?! Kom dan zeker langs

Zij gaan open van 12:00 tot 14:00 voor de kleine hondjes! 🐾

Vanaf 14:00 tot 17:00 zijn alle honden welkom 🐾

Neem al je hondenvriendjes mee naar de kerstmarkt 🎅🏼🎁🎄

Er zijn alleen sociale honden welkom 🐾

Je bent ook welkom zonder hond

Er zal weer een geweldige bingo zijn met mooie prijzen.

Laten we hier een mooi feestje van maken🎅🏼

Kosten entree zijn €2,50 per hond deze kan alleen contant betaald worden.
Ook de horeca en loterij kan alleen contant betaald worden

16 december – Winterfair Galderzicht

Breda

Na een super goed en leuk evenement “de Pomeriaan Ibizafair” van afgelopen zomer op het terrein organiseren zij voor het weekend van 16 en 17 december een 2 daagse Winter / Kerstfair. Ook hopen ze op een strenge winter zodat zij op het terrein een schaatsbaan kunnen realiseren. Zaterdag is van 14.00 uur – 22.00 uur en Zondag van 14.00 uur – 20.00 uur. Overige informatie volgt nog en zullen wij later toevoegen aan deze pagina.

Winterfair Hoeve Galderzicht
Share :

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categoriën

Populaire Berichten

Speurtocht

Speurtocht

Archief

Instagram

Ontvang nu bij elke bestelling een gratis kalfshoef!


Geen minimale bestelwaarde vereist