WOOEEFF Pleun en Pien? hier!

WOOEEFF Pleun en Pien? hier!
honden cadeau's cadeau voor hondenliefhebber hond jarig hondenspeelgoed hondenspeeltjes schattige honden Surprise Your Dog team cadeaus hondenliefhebber denkspelletjes hond kerstcadeau honden houdenvanhonden puppy cadeaupakket cadeau voor puppy cadeau puppy

Hoi! Mijn naam is Pleun van Otten en ik ben studente informatica aan de Avans in Den Bosch.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en ik heb een passie voor dieren, daarom ben ik gestart met het verkopen van honden surprise boxen. Ik ben dagelijks op pad met Pien. We houden ervan om leuke dingen te doen samen.

In onze vrije tijd gaan Pien en ik graag trainen. We doen samen aan de behendigheidscursus en we vinden het allebei hartstikke leuk. Rennen door de tunnels, springen over de hindernissen en lopen over de wipwap. Pien houdt net wat meer van rennen als ik dat doe. Maar voor Pien doe ik alles!

Wat meer over mezelf

Naast het verkopen van honden boxen maak ik ook maatwerk websites en webshops. Ideaal natuurlijk want deze webshop heb ik ook helemaal zelf opgezet! Ik kan nu mijn passie en werk combineren! Dat vind ik echt super leuk! Als ik bezig ben met websites maken dan ligt Pien altijd trouw bij mijn voeten te slapen. Heerlijk!

Pien vind het soms wat minder leuk als ik de hele dag op mijn laptop zit. Ze komt mij dan altijd even roepen voor een wandeling. Dan gaan we samen een rondje lopen in het park en kunnen we daarna allebei weer aan het werk. Nouja werk, Pien houdt vooral van slapen en botjes eten. Hondenwerk laten we het maar noemen.

Willen jullie meer van onze avonturen zien, dan kan je ons op instagram volgen.

Share :

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categoriën

Populaire Berichten

Archief

Instagram